Aktuellt

Solberga by söker sommarvikarier och timvikarier med möjlighet till förlängning

Vi söker dig som engagerat vill arbeta för och med våra barn och ungdomar.Du har ett pedagogiskt synsätt, god självinsikt…

Påsklov på Solberga by

Påskhelgen firades traditionsenligt med en påskmiddag och äggletande. Det är alltid lika spännande att försöka lista ut var påskharen har…

Solberga från luften

Vill du veta hur Solberga ser ut i ballongperspektiv? Eller snarare med en kamera på en drönare! Så här ser…

Hur kan jag donera till Solberga by?

Här kan du läsa mer om hur du kan donera till Solberga by! Solbergaby.se/donationer

Maskeraden 2019: Indien

En kall och frusen februarimorgon var det dags för oss att resa till värmen i Indien. Som tur var kunde vi ta oss dit på klimatsmart vis: en promenad till Arken.

Julavslutning 2018

Text: Kajsa, Foton: Walter Nu väntar ett lov fyllt av roligheter! Då höstterminen är slut kommer vänner och familjer till Solberga…

Sankt Martin 2018

Troget kommer sankt Martin ridande förbi hos oss varje höst. Han kommer just som mörkret och höstrusket sätter in på allvar och nätterna blir kalla.

Mikaelifirande & Höstfest 2018

Då mörkret kommer och vi är nära att tappa modet, är det skönt att Mikaelifirandet livar upp oss. I år drog vi ut på det roliga i hela två dagar.

Fotoutställning i Solbergas stall

Johanna Pechmann, grundare av Ridterapi Novalis och den som har arbetat i stallet i nästan två år nu, bestämde sig för ett tag sedan för att det var dags för oss att lära känna några av hennes djur lite bättre.

Årsavslutning 2018: Klas Klättermus

Text: Kajsa; Foton: Walter Man kan känna förväntan och nervositet i luften Dagarna innan sommaravslutningen är det inte som vanligt….

Kontakt

SOLBERGA BY

Solberga 27
153 91 Järna
info@solbergaby.se
vxl 08-551 501 26