Verksamhetschef sökes till Solberga by

Verksamhetschef sökes till Solberga by

Vår nuvarande verksamhetschef går i pension under 2023 och vi har därför behov av att rekrytera en efterträdare, med tillträde tidigast första april 2023 eller enligt överenskommelse.

Solberga by är en idéburen verksamhet som drivs i föreningsform. Vi erbjuder Waldorfgrundsärskola och LSS-boende samt Fritids och Korttidsverksamhet till barn och ungdomar med intellektuell funktionsnedsättning. Verksamheten omfattar 130 medarbetare och innehar ett stort fastighetsbestånd.

Vår verksamhetsidé grundar sig på ambitionen att ge våra elever högsta möjliga livskvalitet i en trygg och trivsam miljö. Insatserna ska vara anpassade efter individens behov och präglas av omtanke och genuint intresse för barnet. Vi rekommenderar att du tittar på vår hemsida för att få en bredare uppfattning om vår verksamhet och inriktning.

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker en verksamhetschef som ska leda, utveckla och förvalta verksamheten. Du kommer att ha det övergripande ansvaret för fastigheter, ekonomi, kundavtal och medarbetare. I detta ingår ett direkt ledningsansvar över fastighetschef, föreståndare, rektorer och övriga stödfunktioner. Du kommer att leda verksamheten tillsammans med en ledningsgrupp och utveckla olika strategiska områden. Du rapporterar till Föreningens styrelse.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har erfarenhet av att leda chefer och som kan skapa förutsättningar för dem att driva och utveckla sina enheter och medarbetare. Du har goda språkkunskaper och uttrycker Dig väl i tal och skrift. Du har förmåga att representera verksamheten genom att vara ett ansikte utåt i olika sammanhang.

 Vi förutsätter att du har en högskoleutbildning och tidigare arbetslivserfarenhet som är relevant för uppdraget. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Ansökan med CV, referenser och löneanspråk skickas till: info@solbergaby.se

senast den 1/1 2023.

 Vi undanber oss telefonsamtal om tjänsten utan hänvisar till mailen ovan.

Kontakt

SOLBERGA BY

Solberga 27
153 91 Järna
info@solbergaby.se
vxl 08-551 501 26

Hare