Jobba hos oss

Vi förstår verkligen varför du vill jobba hos oss! Det är en fantastisk arbetsplats med oerhört trevliga medarbetare (om vi får säga det själva…) och en underbar omgivning.

På Solberga ser arbetsuppgifterna olika ut beroende på om du arbetar inom boendet eller skolan. Men det som förenar oss är vår människosyn och engagemanget att förbättra livskvalitén för barn och ungdomar med funktionshinder. Vill du vara med att skapa möjligheter för våra barn och ungdomar? Skicka in en intresseansökan redan idag!

Det bästa är att du använder formuläret nedan så får vi alla uppgifter vi behöver.

Tänk på att du måste ha ett giltigt (max 1 år gammalt) utdrag ur belastningsregistret innan du får komma på besök hos oss. Beställ detta hos polismyndigheten i god tid. Beställ registerutdraget 442.9

Lediga tjänster


HR-chef Solberga by

Ekonomiassistent

Vi söker medarbetare till elevhemmen (natt- och dagtid)

Just nu inga ytterligare lediga tjänster.

Vill du jobba på Solberga by?  Integritetsskyddspolicy *
  Genom att använda Solbergas webbapplikation för att söka arbete samtycker jag till att mina personuppgifter hanteras i enlighet med Solberga bys integritetsskyddspolicy (se ”Integritetsskydd” under fliken ”Om oss”). Dina personliga uppgifter lagras i förtroende och vi kommer att lagra dem så länge det är nödvändigt ur rekryteringssyfte, dock inte längre än 2 år därefter. Om du vill att dina personuppgifter korrigeras, uppdateras, tas bort eller begränsas på något sätt vänligen kontakta oss.

  Kontakt

  SOLBERGA BY

  Solberga 27
  153 91 Järna
  info@solbergaby.se
  vxl 08-551 501 26

  Hare